![](https://cdn.gethypervisual.com/images/shopify/406827d9-a63b-41a5-a5ad-11c09e66d43e/w1200_b3d8_fish_background_top.png)
Slik leverer vi Oslo's ferskeste skalldyrkasse >>
![](https://cdn.gethypervisual.com/images/shopify/406827d9-a63b-41a5-a5ad-11c09e66d43e/w1200_fe47_fish_background_bottom.png)
Slik leverer vi Oslo's ferskeste skalldyrkasse >>
![](https://cdn.gethypervisual.com/images/shopify/406827d9-a63b-41a5-a5ad-11c09e66d43e/w1200_7b3_fish_background_bottom_R.png)
Sannheten om ‘fersk’ sjømat i butikk…
![](https://cdn.gethypervisual.com/images/shopify/406827d9-a63b-41a5-a5ad-11c09e66d43e/w1200_6dbf_man_shopping_for_fish.jpg)
… er at den ikke alltid er så fersk. Tenk deg at du driver en butikk som selger reker. Du har én kasse som har stått på lager i 5 dager, og én som kom inn døra akkurat nå. Hvilken selger du først?
![](https://cdn.gethypervisual.com/images/shopify/406827d9-a63b-41a5-a5ad-11c09e66d43e/w1200_a6d4_bad_smell_hold_nose.jpg)
Riktig, du selger de gamle rekene først for å slippe å kaste dem, og akkurat det samme gjør butikkene. Det er faktisk ikke uvanlig å få ‘fersk’ sjømat i butikken som er over en uke gammel.
![](https://cdn.gethypervisual.com/images/shopify/406827d9-a63b-41a5-a5ad-11c09e66d43e/w1200_7750_levende_hummer_fra_kasse_1500_1500.jpg)
Løsningen er enkel: Snu systemet på hodet! Hos oss bestiller du maten først, så går vi ut og henter den - direkte fra kilden.
![](https://cdn.shopify.com/s/files/1/0712/4330/1154/products/krabbeskjell-1_1024x1024.jpg?v=1680288213)
Det betyr to ting: For det første får du ultrafersk sjømat rett fra havet, fri for unødvendig mellomlagring og transport. For det andre...
Mindre matsvinn
![](https://cdn.gethypervisual.com/images/shopify/406827d9-a63b-41a5-a5ad-11c09e66d43e/w1200_460b_crashing_wave_1500_1500_2.jpg)
Fordi butikkene ‘gambler’ på å selge gammel mat hender det at den blir for gammel - og må kastes. Dette er et stort problem i hele matbransjen, men sjømat er spesielt utsatt fordi den har så kort holdbarhet.
![](https://cdn.shopify.com/s/files/1/0712/4330/1154/products/osters-med-urter_1024x1024.jpg?v=1680288542)
Fordi vi snur systemet på hodet og kun bestiller den maten som faktisk skal spises forbedrer vi systemet på to måter: Du får ferskere sjømat og verden får mindre matsvinn. Det kaller vi vinn-vinn!