Slik leverer vi Oslo's ferskeste skalldyrkasse >>

Slik leverer vi Oslo's ferskeste skalldyrkasse >>

Sannheten om ‘fersk’ sjømat i butikk…

… er at den ikke alltid er så fersk. Tenk deg at du driver en butikk som selger reker. Du har én kasse som har stått på lager i 5 dager, og én som kom inn døra akkurat nå. Hvilken selger du først?
Riktig, du selger de gamle rekene først for å slippe å kaste dem, og akkurat det samme gjør butikkene. Det er faktisk ikke uvanlig å få ‘fersk’ sjømat i butikken som er over en uke gammel.
Løsningen er enkel: Snu systemet på hodet! Hos oss bestiller du maten først, går vi ut og henter den - direkte fra kilden.
Det betyr to ting: For det første får du ultrafersk sjømat rett fra havet, fri for unødvendig mellomlagring og transport. For det andre...

Mindre matsvinn

Fordi butikkene ‘gambler’ på å selge gammel mat hender det at den blir for gammel - og må kastes. Dette er et stort problem i hele matbransjen, men sjømat er spesielt utsatt fordi den har så kort holdbarhet.
Fordi vi snur systemet på hodet og kun bestiller den maten som faktisk skal spises forbedrer vi systemet på to måter: Du får ferskere sjømat og verden får mindre matsvinn. Det kaller vi vinn-vinn!