Ofte stilte spørsmål

Er dere en fiskebutikk?

Nei, ikke i tradisjonell forstand. Vi har ikke noe fysisk utsalg og ingen varer på lager. Hos oss bestiller du sjømaten du ønsker på forhånd i vår nettbutikk, og henter den (eller får levert) direkte fra Oslo Fiskehall til et avtalt tidspunkt.

Hva er bestillingsfristen?

For sjømat: Bestill innen onsdag for å hente påfølgende fredag eller lørdag.
For isbiter: Ingen bestillingsfrist, men vi kan bli utsolgt, da gjelder først til mølla-prinsippet.

Selger dere fisk?

Nei, vi starter med et lite vareutvalg og fokus på våre skalldyrkasser for å se om konseptet slår an. Dersom vi vokser og omsetningen tillater det vil vi utvide vareutvalget. Mao, det beste du kan gjøre om du ønsker et større vareutvalg er å anbefale oss til vennene dine.

Kan jeg kjøpe mindre enn 5 stk/kg av X produkt?

Oslo Fiskehall er et engrosmarked. Fordi vi ‘jukser’ og åpner for salg til private har vi satt en minstebestilling tilsvarende en ‘liten grossistbestilling’ - altså 5 stk eller 5 kg av hvert produkt. Unntaket er om du allerede har kjøpt en av våre skalldyrkasser, da kan du ta kontakt og bestille ekstra av ingrediensene i kassen i kvanta på under 5.

Selger dere isbiter?

Ja! Du kan lese mer og kjøpe isbitene våre her.

Hvor lenge holder isbitene seg i kassene?

Hvor fort/sakte isen smelter handler om temperaturen der du lagrer kassene, om de står i direkte sollys, om de er stablet, om de er åpne osv. Men som et eksempel: Setter du en kasse i stua og lar den stå over natta vil du fremdeles ha igjen ca. 70% is etter 24 timer. Mao. null problem å hente isen på formiddagen og ha party på kvelden/natta.

Leverer dere på min adresse?

Vi tilbyr levering i mesteparten av Oslo, og du vil få opp tilgjengelige leveringsalternativer når du legger inn postnummeret ditt i nettbutikken. Dersom du ønsker levering utenfor vårt ‘vanlige’ område ta kontakt, vi samarbeider med flere budbilselskaper og finner som regel en løsning.

Hvilke dager har dere åpent?

Henting og utkjøring av varer foregår på fredager og lørdager (se klokkeslett på bunn av denne siden). Nettbutikken er åpen for bestilling 24/7. Telefonen er åpen 9-18 hver dag.

Leverer dere/kan jeg hente andre dager enn fredag og lørdag?

Når det gjelder isbiter kan vi nesten alltid levere også utenom vanlige åpningstider dersom du tar kontakt og gjør en avtale. Sjømat kan kun bestilles til fredag eller lørdag unntatt i enkelte tilfeller ved spesielt store bestillinger (firmafest eller lignende).

Kan dere levere X antall tonn isbiter?

Vi har mange proffkunder og har levert tonnevis av is til bla. Øyafestivalen og Ett Glass Festivalen. Ved store bestillinger er det imidlertid smart å bestille god tid i forveien da vi kan bli utsolgt.

Hvor parkerer jeg når jeg henter?

Vi leverer ut varene våre ved Fiskehallens ekspedisjon, vis a vis mathallen Vippa. Du kan kjøre helt frem og parkere rett utenfor porten, så får du varene rett i bilen (eller båten). Ring oss på 2234 3004 når du står utenfor så kommer vi ut og møter deg. Her er et kart som viser hvor du finner oss når du står på adressen:
Fiskehallen ligger på Akershusstranda 23 på Vippetangen i Oslo

Andre spørsmål?

Ring oss på 2234 3004 eller mail oss på post@oslosferskeste.no.