Sjømat rett fra sjøen

Ferske råvarer rett fra sjøen. Hent på kaia. Midt i Oslo.

Dette sier kundene våre

Oslo's ferskeste skalldyrkasse

... med alt du trenger av tilbehør

... henter du rett fra kaia

Fiskehallen på Vippetangen i Oslo

Vanlig sjømat vs. vår sjømat

Vanlig sjømat:

1. Butikken kjøper varene
2. De blir liggende i en butikkhylle
3. Du kjøper gammel sjømat

Vår sjømat:

1. Du bestiller varene av oss
2. Vi henter dem rett fra kilden
3. Du får fersk sjømat

Besøk ditt fiskemottak - midt i byen

Oslo Fiskehall ligger på Vippetangen i Oslo, midt på havnepromenaden. Fiskehallen er et engrosmarked og tradisjonelt har ikke privatpersoner hatt anledning til å handle her. Det har vi gjort noe med!
Det er enkelt å kjøre hit og vi har stor parkeringsplass rett utenfor døra. Ring oss på 2234 3004 når du står utenfor, så kommer vi ut og møter deg.
Lyst til å få sjømaten rett i båten? Vi ligger 20 meter fra bryggekanten, så tilbringer du en deilig dag på fjorden er det bare å legge til kai og ringe oss på 2234 3004, så kommer vi ut og møter deg.
Vil du heller ha varene levert hjem? Null stress! Da velger du bare 'Levering' under leveringsmetode i kassen når du bestiller.

Andre produkter

Krystallklare isbiter, levert i miljøvennlig kasse på 30 liter. Skal du ha bryllup og trenger å kjøle ned magnumen? Eventselskap, kickoff eller festival? Hos oss får du profesjonelt produserte, næringsmiddelgodkjente isbiter isbiter. Kjøp flere, spar penger! Hentes på kaia hos oss, eller bestill hjemlevering.
Nykokt hummer rett fra Oslo Fiskehall. Oppbevares i akvarium og kokes på bestilling. Dette er den samme hummeren du får i Oslos fineste restauranter og delikatessebutikker – rett fra gryta. Leveres på is i isolerende kasse. Prisen er pr. hummer (ca. 500) og minstebestilling er 5 stk.
Snøkrabbe er et nydelig alternativ til kongekrabbe – til en langt hyggeligere pris. Kommer i ‘clusters’ på 5 ben (se bilde), kokt og dypfryst på båten umiddelbart etter fangst. Prisen er pr. cluster (ca. 350g) og minstebestilling er 5 stk.