Fersk skalldyrkasse rett fra Oslo Fiskehall

1.198 kr1.698 kr (fra 425 kr pr/pers)

Nydelig skalldyrkasse med dagens ferske skalldyr – rett fra Oslo Fiskehall! Standard innhold: Nykokt hummer, håndrensede krabbeskjell, snøkrabbeklør, ferske reker, kaviar, nybakt økologisk baguette, aioli, dill, våtservietter, søppelpose, osv. Kort sagt alt du trenger for å diske opp til et eksklusivt festmåltid på 5 minutter!

Stor kasse delt på 4 personer eller liten kasse delt på 2 personer gir 500g skalldyr pr/person som er standard veiledende mengdeberegning av hele skalldyr. Juster etter behov. Ettersom kassen er basert på dagens ferske råvarer kan det forekomme små variasjoner, men den vil alltid inneholde samme mengde skalldyr.

Bon appetitt!

NB! Nå i lavsesong må vi ha minstebestilling på min. 2 kasser!

Obs! Husk å bestille innen onsdag for henting fredag eller lørdag!

Merk: Standard kasse leveres med klør av snøkrabbe (ikke taskekrabbe som i bildet)

Beskrivelse

Lei av å kjøpe slapp sjømat i butikken? Prøv heller noe ferskt! Vår deilige skalldyrkasse inneholder sprellferske skalldyr direkte fra Oslo Fiskehall, samt masse digg tilbehør. Vi henter delikatesser som hummer, håndrensede krabbeskjell, reker og snøkrabbeklør rett fra produsent og leverer dem direkte videre til deg uten unødige mellomledd. Denne direktelinjen mellom produsent og forbruker gir en unik ferskhet, og betyr også mindre matsvinn (les mer om det under). Med på kjøpet får du alt du trenger av tilbehør: Baguette, smør, aioli, dill, sitron, våtservietter, søppelpose osv. – kort sagt alt du trenger for å diske opp og imponere vennene dine med et eksklusivt festmåltid med minimale forberedelser. For å gjøre det enda smoothere for deg har vi splittet hummeren på forhånd, og du kan bestille hjemlevering om du ønsker det. Mao, alt du trenger å gjøre er å gå til inngangsdøra, ta imot kassa og sette den på bordet. Like enkelt som pizza – bare mye mer eksklusivt. Nam!

Innhold

Standard innhold stor kasse
1 splittet hummer, 2 håndrensede krabbeskjell, krabbeklør av snøkrabbe (1 cluster – 5 klør), 800g ferske reker, kaviar, baguette, aioli, smør, dill, sitron, lime, salat, våtservietter, komposterbar søppelpose.

Standard innhold liten kasse
½ hummer (splittet på langs), 1 håndrenset krabbeskjell, krabbeklør av snøkrabbe (½ cluster – 2-3 klør), 500g ferske reker, kaviar, baguette, aioli, smør, dill, sitron, lime, salat, våtservietter, komposterbar søppelpose.

•Ettersom innholdet er basert på dagens ferske råvarer kan det forekomme små variasjoner, men kassene vil alltid inneholde samme mengde skalldyr. Se øverst på siden for mengdeberegning.

Merk: Standard kasse leveres med klør av snøkrabbe (ikke taskekrabbe som i bildet)

Sannheten om ‘fersk’ sjømat i butikk

… er at den ikke alltid er så fersk. Tenk deg at du driver en butikk som selger sjømat. Du har én kasse med reker som har stått på lager i 5 dager, men som fremdeles er spiselige, og én som kom inn døra akkurat nå. Hvilken selger du først? Riktig, du selger de eldste rekene først for å slippe å kaste dem, og akkurat det samme gjør butikkene. Tro det eller ei, det er faktisk ikke uvanlig å få ‘fersk’ sjømat i butikken som er over en uke gammel.

Løsningen

Løsningen er like enkel som genial: Snu systemet på hodet! Det er det vi gjør her i oslosferskeste.no: I stedet for å kjøpe masse sjømat på forhånd og håpe at den blir solgt før den blir dårlig, spør vi kundene våre på forhånd hva dere vil ha. Så går vi ut og henter akkurat det dere har bestilt direkte fra produsent – og leverer det rett videre til deg. Dermed får du maksimalt fersk sjømat rett fra havet, fri for unødvendig mellomlagring og transport.

Bonus: Mindre matsvinn

OK, så butikkene selger gammel mat. Men hva hvis den blir så gammel at den ikke kan spises lenger? Som du kanskje gjetter, da kastes den. Ouch. Matsvinn er et stort problem i hele matbransjen, men sjømat er spesielt utsatt fordi den har så kort holdbarhet. Ved å snu systemet på hodet og kun bestille den maten som faktisk skal spises forbedrer vi systemet på to måter: Du får ferskere sjømat OG verden får mindre matsvinn. Det kaller vi vinn-vinn!

Sjømat og tradisjoner, rett fra Fiskehallen

oslosferskeste.no holder til på Oslo Fiskehall, Oslo’s tradisjonsrike fiskemottak. Det er her den ferske sjømaten ankommer byen, og det er også her noen av byens eldste og mest tradisjonsrike produsenter av sjømat holder til. Med våre lokaler midt på ‘Hallen’ trenger vi bokstavlig talt bare gå over gangen for å forsyne oss av disse fantastiske råvarene – og levere dem rett videre til deg!

Hent på kaia eller få levert

Fiskehallen ligger på Havnepromenaden midt i Oslo sentrum, med stor parkeringsplass og brygge(!) rett utenfor døra. Det betyr at det er enkelt å besøke oss enten du kommer med bil, sykkel eller sparkesykkel – eller svipper innom oss med båten på vei til piknik på øyene. Ring oss når du står utenfor på tel. 2234 3004, så henter vi varene dine mens du nyter bølgeskvulp og måkeskrik. Ønsker du varene levert hjem? Null problem. Da velger du bare ‘hjemlevering’ i kassen. Enklere blir det ikke!

• Mindre variasjoner i innholdet kan forekomme utfra tilgang på råvarer
• Produktbilder er illustrasjonsbilder med omtrentlige mengder

[]