Nyrøkt laks rett fra Oslo Fiskehall

1.098 kr

Røkelaks røkt for hånd, med god tid og etter gamle tradisjoner hos Fredrik’s Røkeri her på Fiskehallen. Røkes på bestilling, som betyr at den er helt fersk og nyrøkt når du henter den – det er unikt her i Oslo!

Prisen er for en helside på ca. 2 kg. Kommer vakumpakket.

Obs! Husk å bestille minst to dager før ønsket hentedato!

Beskrivelse

Håndlaget røkelaks med ekte røyksmak av treflis fra bøk og or. Fersk laks av Label Rouge-kvalitet eller strengere ankommer Fiskehallen før den håndskjæres og langtidssaltes. Så røkes og tørkes den hengende i Fredriks egne røykovner. Det brukes kun stor fisk (6 kg+), noe som gir tjukkere fileter, flottere skiver og bedre blanding av bestanddelene i fisken. All produksjon foregår lokalt hos Fredrik’s Røkeri her på Fiskehallen og røkes på bestilling, noe som gjør at den er helt fersk og nyrøkt når du henter den. Du har ikke smakt røkelaks før du har smakt røkelaks laget på den gamle måten…

Se hvordan Fredriks lager røkelaks her: https://www.youtube.com/watch?v=rcMMf-d5CSs

Sjømat og tradisjoner, rett fra Fiskehallen

oslosferskeste.no holder til på Oslo Fiskehall, Oslo’s tradisjonsrike fiskemottak. Det er her den ferske sjømaten ankommer byen, og det er også her noen av byens eldste og mest tradisjonsrike produsenter av sjømat holder til. Med våre lokaler midt på ‘Hallen’ trenger vi bokstavlig talt bare gå over gangen for å forsyne oss av disse fantastiske råvarene – og levere dem rett videre til deg!

Fredrik’s Røkeri

Fredrik’s Røkeri lager røkelaks, gravlaks og annen sjømatbasert delikatesse på den gode, gamle måten: For hånd, med god tid og med ekte ingredienser. Fredrik Møller Andersen, som står bak bedriften, har drevet med fisk i 30 år og er kompromissløs når det gjelder kvalitet i alle ledd – fra valg av råvarer til håndverk til tidsbruk. Her tas det ingen snarveier. Det brukes kun laks av Label Rouge kvalitet eller strengere, noe som betyr bedre dyrevelferd og bedre smak på maten.

Hent på kaia eller få levert

Fiskehallen ligger på Havnepromenaden midt i Oslo sentrum, med stor parkeringsplass og brygge(!) rett utenfor døra. Det betyr at det er enkelt å besøke oss enten du kommer med bil, sykkel eller sparkesykkel – eller svipper innom oss med båten på vei til piknik på øyene. Ring oss når du står utenfor på tel. 2234 3004, så henter vi varene dine mens du nyter bølgeskvulp og måkeskrik. Ønsker du varene levert hjem? Null problem! Da velger du bare ‘hjemlevering’ i kassen. Enklere blir det ikke!