Nykokt hummer i kasse

398 kr598 kr pr/stk

Nykokt hummer rett fra Oslo Fiskehall. Oppbevares i akvarium og kokes på bestilling. Dette er den samme hummeren du får i Oslos fineste restauranter og delikatessebutikker – rett fra gryta. Leveres på is i isolerende kasse. Minstebestilling 5 stk.

Obs! Husk å bestille minst to dager før ønsket hentedato!

Beskrivelse

Hummer – ‘havets kardinal’ – smaker aller best når den er helt nykokt. Her på Fiskehallen oppbevares hummeren i akvarium og kokes på bestilling av skalldyrekspertene hos Ph. Thorstensen. Det betyr at du får den samme hummeren som leveres ut til byens fineste restauranter og delikatessebutikker rett fra gryta – og levert på døra om du ønsker det. Hummer er en delikat og eksklusiv råvare som kan brukes på mange måter. Den smaker nydelig naturell – feks. med nybakt surdeigsbrød, frisk dill og en god saus. Du kan også gratinere den i ovnen eller legge den på grillen, noe som gjør at søtsmaken i kjøttet kommer enda bedre frem. Skallet tar man vare på for å koke deilig hummerkraft. Mmm… Med gode råvarer er det enkelt å lage god mat, og nykokt hummer er en av de flotteste råvarene som finnes. Her er det bare fantasien som setter grenser! Leveres på is i isolerende kasse. Én hummer veier ca. 0,5 kg og minstebestilling er 5 stk. Prisen over er pr. hummer.

Sannheten om ‘fersk’ sjømat i butikk

… er at den ikke alltid er så fersk. Tenk deg at du driver en butikk som selger sjømat. Du har én kasse med reker som har stått på lager i 5 dager, men som fremdeles er spiselige, og én som kom inn døra akkurat nå. Hvilken selger du først? Riktig, du selger de eldste varene først for å slippe å kaste dem, og akkurat det samme gjør butikkene. Tro det eller ei, det er faktisk ikke uvanlig å få ‘fersk’ sjømat i butikken som er over en uke gammel.

Løsningen

Løsningen er like enkel som genial: Snu systemet på hodet! Det er det vi gjør her i oslosferskeste.no: I stedet for å kjøpe masse sjømat på forhånd og håpe at den blir kjøpt før den blir dårlig, spør vi kundene våre på forhånd hva dere vil ha. Så går vi ut og henter akkurat det dere har bestilt direkte fra produsent – og leverer det rett videre til deg. Dermed får du ultrafersk sjømat rett fra havet, fri for unødvendig mellomlagring og transport.

Bonus: Mindre matsvinn

OK, så butikkene selger gammel mat. Men hva hvis den blir så gammel at den ikke kan spises lenger? Som du kanskje gjetter, da kastes den. Ouch. Dette er et stort problem i hele matbransjen, men sjømat er spesielt utsatt fordi den har så kort holdbarhet. Ved å snu systemet på hodet og kun bestille den maten som faktisk skal spises forbedrer vi systemet på to måter: Du får ferskere sjømat OG verden får mindre matsvinn. Det kaller vi vinn-vinn!

Sjømat og tradisjoner, rett fra Fiskehallen

oslosferskeste.no holder til på Oslo Fiskehall, Oslo’s tradisjonsrike fiskemottak. Det er her den ferske sjømaten ankommer byen, og det er også her noen av byens eldste og mest tradisjonsrike produsenter av sjømat holder til. Med våre lokaler midt på ‘Hallen’ trenger vi bokstavlig talt bare gå over gangen for å forsyne oss av disse fantastiske råvarene – og levere dem rett videre til deg!

Ph. Thorstensen

Ph. Thorstensen er Fiskehallens skalldyreksperter og veletablerte leverandører av hummer og andre delikatesser til byens fineste restauranter og butikker. Bedriften ble grunnlagt av Philip Thorstensen fra Langesund allerede i 1933 og drives av hans etterkommere den dag i dag. Ph. Thorstensen er har holdt til på Fiskehallen i snart 90 år og har lange og stolte tradisjoner når det gjelder produksjon av førsteklasses sjømat.

Hent på kaia eller få levert

Fiskehallen ligger på Havnepromenaden midt i Oslo sentrum, med stor parkeringsplass og brygge(!) rett utenfor døra. Det betyr at det er enkelt å besøke oss enten du kommer med bil, sykkel eller sparkesykkel – eller svipper innom oss med båten på vei til piknik på øyene. Ring oss når du står utenfor på tel. 2234 3004, så henter vi varene dine mens du nyter bølgeskvulp og måkeskrik. Ønsker du varene levert hjem? Null problem! Da velger du bare ‘hjemlevering’ i kassen. Enklere blir det ikke!