Krabbeskjell

125 kr pr/stk

Håndrensede krabbeskjell av nyfisket krabbe. Med hvitkjøtt, brunkjøtt og rogn. Kokes og renses på bestilling og sendes rett til Oslo for maksimal ferskhet.

Beskrivelse

Visste du at de ‘ferske’ krabbeskjellene du får i butikken store deler av året egentlig er opptint av frossen vare? Det er fordi den konvensjonelle krabbesesongen kun varer i noen måneder hvert år. Her på oslosferskeste.no liker vi å være ukonvensjonelle og har derfor inngått et samarbeide med Hvaler Krabbe, som fisker krabbe i Oslofjorden hele året. Det betyr at vi kan tilby ferske, kortreiste krabbeskjell av topp kvalitet hele tiden. Hos oss varer krabbesesongen året rundt!

Hvis du har spist typiske ‘butikkskjell’ vet du at innholdet ofte har en grøtaktig konsistens, der de forskjellige delene av krabbekjøttet er blandet sammen. Skjellene fra Hvaler Krabbe er forsiktig renset for hånd og de forskjellige bestanddelene er pent dandert hver for seg inne i skjellet og med fibrene i kjøttet intakte. Kort sagt, dette er kanskje de mest delikate krabbeskjellene vi har sett. Deilige, store skjell med 150g krabbekjøtt (50g brunkjøtt med rogn samt 100g hvitt kjøtt). Smaker nydelig med enkelt, klassisk tilbehør som en sprø baguette, dill, majones og sitron.

Leveres på is i isolerende kasse. Krabbeskjellene inneholder 150g krabbekjøtt pr stk og minstebestilling er 5 stk. Prisen over er pr. krabbeskjell.