Håndlaget gravlaks rett fra Oslo Fiskehall

290 kr pr/pk (o,5 kg)

Gravlaks laget for hånd, med god tid og av naturlige råvarer hos Fredrik’s Røkeri på Fiskehallen i Oslo. Graves i 4 dager etter gammel oppskrift i lake med salt, brunt sukker og dill. Leveres dypfryst.

Pakkestørrelse: Ca. 0,5 kg.

Obs! Husk å bestille minst to dager før ønsket hentedato!

Beskrivelse

Gravlaks er perfekt for deg som ønsker en mildere smak enn røkelaks. Eller kanskje bare har lyst på en avveksling? Fersk laks av Label Rouge-kvalitet eller strengere ankommer Fiskehallen, og blir håndskåret og gravet hos Fredrik’s Røkeri. Fredrik’s graver etter en gammel oppskrift i 4 dager, noe som gir laksen tid til å utvikle en mild og behagelig smak der salt, søtt og dill er perfekt balansert. Det brukes kun tjukke, saftige midtstykker i produksjonen, som gir flottere skiver og bedre blanding av bestanddelene i fisken. Dypfryses umiddelbart etter graving for å stoppe graveprosessen slik at den smaker akkurat som bestefars gravlaks når du tiner den opp!

Pakkestørrelse Stykke: Ca. 0,5 kg. Leveres dypfryst og vakumert.

Sjømat og tradisjoner, rett fra Fiskehallen

oslosferskeste.no holder til på Oslo Fiskehall, Oslo’s tradisjonsrike fiskemottak. Det er her den ferske sjømaten ankommer byen, og det er også her noen av byens eldste og mest tradisjonsrike produsenter av sjømat holder til. Med våre lokaler midt på ‘Hallen’ trenger vi bokstavlig talt bare gå over gangen for å forsyne oss av disse fantastiske råvarene – og levere dem rett videre til deg!

Fredrik’s Røkeri

Fredrik’s Røkeri lager røkelaks, gravlaks og annen sjømatbasert delikatesse på den gode, gamle måten: For hånd, med god tid og med ekte ingredienser. Fredrik Møller Andersen, som står bak bedriften, har drevet med fisk i 30 år og er kompromissløs når det gjelder kvalitet i alle ledd – fra valg av råvarer til håndverk til tidsbruk. Her tas det ingen snarveier. Det brukes kun laks av Label Rouge kvalitet eller strengere, noe som betyr bedre dyrevelferd og bedre smak på maten.

Hent på kaia eller få levert

Fiskehallen ligger på Havnepromenaden midt i Oslo sentrum, med stor parkeringsplass og brygge(!) rett utenfor døra. Det betyr at det er enkelt å besøke oss enten du kommer med bil, sykkel eller sparkesykkel – eller svipper innom oss med båten på vei til piknik på øyene. Ring oss når du står utenfor på tel. 2234 3004, så henter vi varene dine mens du nyter bølgeskvulp og måkeskrik. Ønsker du varene levert hjem? Null problem! Da velger du bare ‘hjemlevering’ i kassen. Enklere blir det ikke!

Hvorfor har Oslosferskeste frysevarer?

Selv om hovedfokuset vårt er å formidle sprellferske råvarer direkte fra produsent til forbruker, har vi valgt å ta inn enkelte fryseprodukter i sortimentet. Dette er gjerne produkter med spesielle kvaliteter det er vanskelig å få tak i andre steder. Det kan være at de er håndlagde, laget uten tilsetningsstoffer, av vill eller økologisk råvare, osv. Kort sagt produkter der vi synes det er bedre at du som kunde har tilgang til produktet som frys, enn at du ikke har tilgang i det hele tatt. Etter hvert som vi vokser vil vi jobbe for at stadig fler av de produktene som i dag er tilgjengelig som frysevare også bli tilgjengelige som ferskvare.